Services

Voor ondernemers in Bergen op Zoom

Wij vinden het belangrijk dat lokale ondernemers de kans krijgen om te groeien en dat zij zowel hun kennis als netwerk uitbreiden. Bedrijvencentrum De Punt creëert deze kansen voor ondernemers in Bergen op Zoom. Het ondernemersnetwerk van De Punt bestaat zowel uit bedrijven binnen ons pand als partners in de omgeving van Bergen op Zoom.

 

In ons bedrijvencentrum ontmoeten ondernemers in Bergen op Zoom elkaar en ontstaat er een samenwerking zodat zij hun krachten kunnen bundelen. De Punt richt zich hiermee juist op zzp’ers, jonge ondernemers, freelancers en startende ondernemingen!

 

Vrienden van De Punt

Onze partners noemen wij Vrienden van De Punt. Zij maken onderdeel uit van ons ondernemersnetwerk en zijn verbonden met De Punt. De Vrienden van De Punt kunnen met hun diensten, kennis en expertise andere ondernemers ondersteunen en helpen met ondernemen.

 

Dit betekent dat jij als huurder bij De Punt profiteert van kortingen op deze diensten en producten. Zo kun je bijvoorbeeld tegen een gereduceerd tarief via een van onze partners bepaalde kwaliteits- en veiligheidscertificeringen behalen. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een nieuwe ontwerp voor jouw website, of misschien heb je advies nodig op het gebied van marketing en strategie.

 

De Vrienden van De Punt bieden volop mogelijkheden en kansen voor jou als ondernemer. Niet alleen op zakelijk gebied kun je hiervan profiteren, er zijn namelijk ook mogelijkheden op het gebied van sport en vrije tijd. Benieuwd naar onze partners en wat zij kunnen betekenen voor jou? Bekijk hier de Vrienden van De Punt.

 

Vrienden worden?

Wij zijn, net als de meeste ondernemers, altijd bezig met het uitbreiden van ons netwerk en op zoek naar kansen. Ben je geïnteresseerd om partner te worden van De Punt of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

 

Ondernemersborrel

Gezelligheid en netwerken, dat gaat goed samen bij De Punt! Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij een ondernemersborrel. Een gelegenheid waarbij je ondernemers ontmoet met dezelfde mindset en met elkaar ideeën en know how kunt uitwisselen. De ideale kans om je netwerk uit te breiden in een gezellige en informele omgeving.