Opslagruimte

Wij begrijpen dat je als ondernemer vaak meer ruimte nodig hebt dan alleen een kantoor. De Punt biedt daarom flexibele en betaalbare opslagmogelijkheden voor elke ondernemer. Wij hebben namelijk zowel kleine als grote opslagruimtes. Je kunt kiezen voor een opslagruimte in combinatie met een kantoor bij De Punt. Wil je alleen een opslagruimte huren in Bergen op Zoom? Ook dan zit je bij ons goed!

 

Opslagruimte en kantoor onder een dak

Bij De Punt heb je als ondernemer de mogelijkheid om naast jouw eigen kantoorruimte, ook te beschikken over een opslagruimte in hetzelfde pand. Handig en vaak noodzakelijk, als je bijvoorbeeld eigenaar bent van een webshop of klusbedrijf. Of misschien heb je behoefte aan extra ruimte voor de opslag van promotiemateriaal, goederenvoorraad, archief of kantoormeubilair.

 

Een opslagruimte huren in Bergen op Zoom in combinatie met een kantoorruimte biedt veel mogelijkheden. Op deze manier kun je aan de slag in een opgeruimde werkplek zonder spullen die in de weg staan, maar die wel direct binnen handbereik liggen.

 

Een eigen opslagruimte

Ons bedrijvencentrum beschikt over opslag units van 10m² tot en met 30m². Dit zijn opslagruimtes die niet gedeeld worden met andere ondernemers of bedrijven. Bij ons heb je al een eigen opslagruimte vanaf €64,- per maand. Je bent dan verzekerd van een voordelig geprijsde en bovenal een goed beveiligde opslag unit. Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van onze opslag units

 

Open opslag

Naast de opslag units, beschikt De Punt over een eigen loods met opslagmogelijkheden voor ondernemers en bedrijven. In onze loods betaal je voor de ruimte die jouw opslag inneemt: dit komt neer op €4,75 per vierkante meter. Deze open opslag is goed beveiligd en voorzien van camera’s en een alarmsysteem.

 

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor de open opslag? Neem dan contact met ons op.