Kantoren

Denk je erover na om de overstap van thuiswerken naar een kantoor te maken? Of heb je misschien behoefte aan een werkruimte die past bij een startende onderneming? Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar een betaalbare en goed bereikbare kantoorruimte, is een kantoor huren in Bergen op Zoom bij De Punt iets voor jou!

 

Mix van ondernemers

Bedrijvencentrum De Punt heeft kantoren van verschillend formaat, zo zit er altijd iets passend voor je tussen. Je kunt namelijk al vanaf 10 m² bij ons terecht voor een kantoorruimte: ideaal als je een zzp’er of freelancer bent! Bedrijvencentrum De Punt biedt ook uitstekende mogelijkheden wanneer jouw bedrijf meerdere mensen in dienst heeft. De werkruimtes van 25 m² en groter zijn dan een perfecte uitkomst.

 

Behalve een kantoor huren in Bergen op Zoom, ben je bij De Punt meer dan een huurder. Doordat wij ruimte bieden aan verschillende soorten bedrijven, ontstaat er een mooie mix van ondernemers. In het ondernemersnetwerk van De Punt liggen interessante mogelijkheden en wachten mooie kansen.

 

Het ondernemersnetwerk van De Punt bestaat niet alleen uit de bedrijven die gevestigd zijn in ons bedrijvencentrum. Het netwerk bestaat ook uit Vrienden van De Punt, dit zijn partners die jou kunnen ondersteunen en helpen met het ondernemen.  Lees hier meer over over deze services.

 

De voordelen op een rij

Een groot voordeel van de verschillende kantoorruimtes binnen ons bedrijvencentrum, is dat je door kunt groeien binnen hetzelfde pand. Wie weet wat de toekomst brengt, als het gaat over de groei en behoeftes van je huidige onderneming! Bovendien profiteer je als ondernemer bij De Punt ook van onderstaande voordelen:

 

  • Je hebt al vanaf €195,- per maand een vaste werkplek bij De Punt
  • Gratis parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid
  • Gratis gebruik van de vergaderzaal
  • Gratis gebruik van een eigen beveiligde WiFi-verbinding
  • Mogelijkheid om je eigen internetabonnement bij Ziggo Zakelijk af te sluiten
  • Elk kantoor heeft zijn eigen brievenbus
  • Alle kantoren zijn afzonderlijk van elkaar beveiligd
  • Netwerken en samenwerken met andere ondernemers
  • Zaken doen wanneer het jou uitkomt. De Punt is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

 

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van onze kantoorruimtes.